Voordelige tarieven starters

Bent u van plan een bedrijf te beginnen of bent u net gestart met een bedrijf, dan zal zeker de financiële kant van de zaak u bezighouden. Het voeren van de administratie en het opstellen van de belastingaangifte is een tijdrovende en vooral ook een ingewikkelde aangelegenheid

Administratiekantoor
Allfinance helpt u hier graag bij. Naast het op orde houden van uw boekhouding geven wij advies over alle financiële -en belastingzaken die u als beginnend ondernemer zoal tegen kunt komen. Dit is van groot belang, want uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat een groot deel van de startende ondernemingen binnen twee jaar weer stopt. Vaak komt dat niet omdat men zijn- of haar vak niet verstaat maar omdat men financieel de zaken niet op orde heeft.

Omdat wij goed begrijpen dat u als startende ondernemer op de kleintjes moet letten hebben wij voor starters een sterk verlaagd tarief opgenomen. Voor slechts
245 euro ( ex. BTW ) kunnen wij u al uw boekhouding voeren. Een lagere prijs gecombineerd met een kwalitatief hoge dienstverlening zult u nergens vinden!

U ziet het: voor de prijs hoeft u het niet te laten en kunt u doen waar u zelf het beste in bent, namelijk: ondernemen! Wij streven naar het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u meer weten over onze overige tarieven kijk dan verder op onze webside maar u kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

belasting aangifte